Sensorisk Marknadsföring

Människor blir dagligen utsatta för tusentals olika visuella marknadsföringsbudskap. Hjärnan är inte kapabel att förstå alla dessa meddelanden. För att få ditt varumärke eller din produkt i kundens uppfattning, erbjuder sensorisk marknadsföring en massa nya verktyg.

Sensorisk marknadsföring är ett mycket effektivt sätt att öka försäljning. I tester ökade försäljningen på hela avdelningar med t.o.m. 10%.

Positiva känslor om ditt försäljningsutrymme bygger upp en hållbar och lojal kundrelation. Därför skall sensorisk marknadsföring betraktas under en längre period. Det är naturligt, att man vill göra sina inköp på trevliga ställen.

Doftmarknadsföring

Enligt studier ökar dofter försäljning och de förbättrar skenbilden på ditt företag. Kunder trivs i väldoftande utrymmen 40% längre. Med hjälp av dofter skapar du en känsla av kvalitét, delikatess, renhet och trivsel. Doften är en del av din brand. Positiva känslan mot ditt företag hämtar kunderna tillbaka åter och åter igen.

Förstärker varumärkets image

Ökar försäljningen och mängden stamkunder

Fräschar upp och ger kunder en känsla av njutning

Marknadsföring med ljud

I de flesta kommersiella miljöer kan människors köpbeteende och trivsel ökas med hjälp av ljuder. Hörseln är tredje viktigaste sinnet. Detta kan användas i butiker, hotell, byråer, barer och restaurang.

Enligt studier kan rätta ljudomgivningen öka försäljningen med t.o.m. 30% och det ökar även de anställdas trivsel. Eftersom man inte heller behöver betala för musikrättigheter, sparar det även kostnader.

Lyssna och märk verkan

Igenom att lyssna med hörlurar, får du rätta känslan.

I denna soundtrack har vi satt ihop olika exempel på ljud, som vi har komponerat till olika användningar. Vår ljuddesigner har en högskoleutbildning inom ljudbanding samt ljudkonst.

Kontakta oss

Vi anpassar dig en egen doft, som passar till ditt företag. Be ett offert eller bjud oss att berätta mer om sensorisk marknadsföring.

Sevende Aromas

Med 15 års erfarenhet inom sensorisk marknadsföring, är Sevende Aromas är ledande företag inom branschen.

Till våra kunder hör bl.a. City-, Super- och K-Market Matbutikerna, Noho Partners Oyj, Holiday Club Resorts, Hok och Restel.

Ta kontakt

Sevende Aromas Sverige
Kundservice
Sommarvägen 5
16931 Solna
info@sevendesverige.se
+46 76 934 64 38

Följ Sevende

Gilla oss på facebook.

Beställ vårt newsletter

Beställ Sevendes Newsletter, så du hålls uppdaterad om sensoriska marknadsföringens nyheter och får våra erbjudanden.

Sevende Aromas • Laivasillankatu 14 A 7 • 00140 Helsinki, Finland